"Legyen egy új szakmája, adjon magának több esélyt!"

Kombi-Service kft. oktatási tevékenységének bemutatása

 

Kezdeti lépések

 


Egy komplex oktatási központ létrehozásának ötlete már évekkel ezelőtt felvetődött a Kombi vállalatcsoportnál. Az elképzeléseket 2015-ben kezdetleges szinten ugyan, de érdemi lépések követték. A Kombi-Express Kft. a monori munkaügyi központtal együttműködve C és E kategóriát nyújtó gépjárművezetői oktatásban gyakorlati és munkaerő befogadó hellyé vált.

 

Képzés a megbízható minőségi munkaerő biztosításáért

 


Elsősorban az előzőekben ismertetett együttműködés és a jelenlegi piaci elvárások inspirálták a magas minőségű szolgáltatások optimalizálásának ötletét. Ennek alapja a jól képzett, megbízható munkaerő, ezért hoztuk létre és indítjuk el tapasztalataink alapján jövőorientált, gyors és hatékony együttműködésen alapuló üzleti szemléletű munkaerő utánpótlást célzó oktatási központunkat.

 


A különféle képzések kiválasztási folyamata során igyekszünk a legideálisabb jelentkezőket megtalálni, őket akár kedvezményes fizetési konstrukcióval és tanulmányi szerződéssel és velük szövetkezve megbízható minőségi szolgáltatást nyújtani. Komplex képzési rendszerünk létrejöttének deklarált célja olyan minőségi humánerőforrás- utánpótlás bázis létrehozása, amely hatékonyan segíti vállalkozásunkat napi tevékenységeiben és biztosítja partner szervezeteink képzett munkaerő biztosítását.

 

Képzési szolgáltatás a hatékony partneri együttműködésért

 


A piac aktuális igényeihez és elvárásaihoz igazított új típusú minőségi, felnőttképzési engedéllyel rendelkező oktatás alapját a magas szaktekintéllyel bíró oktatók, ellenőrzött képzési anyagok, egyedülálló technikai lehetőségek melyek cégen belül és üzleti partnereinken keresztül is elérhetőek. E mellé egy életpálya modellként, a tanulmányi szerződéssel résztvevők számára, akiket a Kombi cégcsoport választ ki, a jelentkezők közül, ingyenes oktatást nyújtunk a sikeres vizsgát követően állást, hosszútávú munkalehetőséget biztosítunk.

 

Mindenkinek sikeres életpályát alapozva!

 

Berecz Imre

Tulajdonos 

Itt talál meg minket